De 5 beste cadeautips voor je hond

De feestdagen komen er aan. Ook je hond heeft wel een cadeau (of meerdere) verdiend. 😉

Ik heb de leukste webshops geselecteerd met de coolste, gezondste en meest verantwoorde cadeaus voor jou en je hond:

  1. Hondenpuzzel. Met dit soort puzzels moet je hond zijn hersens flink aan het werk zetten. Het stimuleert de zintuigen en is een leuke afwisselende uitdaging voor je hond. Het kan net zo vermoeiend zijn als een flinke wandeling. Hieronder een link naar een van mijn favoriete puzzels.

2. Voor een hond kan het behoorlijk belastend zijn om in en uit de auto te springen. Met deze loopplank is er veel minder impact op spieren en gewrichten. Je hond kan op een rustige manier de auto in en uit gaan. Ideaal bij honden met gewrichtsklachten. Maar ook ter preventie van overbelasting. (Door op de tekst naast de foto te klikken kom je direct op de juiste webpagina terecht)


3. In het donker kun je de veiligheid van je hond vergroten door te zorgen dat hij goed zichtbaar is. Met deze reflecterend halsband valt het goed op waar je hond loopt. Stoer en veilig dus.


4. Natuurlijke hondensnoepjes

Wie zoet is krijgt lekkers…. Dus een lekkere en gezonde beloning is een ideaal cadeau. Bijvoorbeeld deze vleesstrips in de smaak konijn. In de webshop zijn ook andere soorten verkrijgbaar.

Ze zijn 100% natuurlijk, graanvrij en zonder toevoegingen. Lekker en gezond. Een ideale beloning. Klik hier


5. Dit speeltje is super sterk. En je kunt er voer in verstoppen. Het houdt je hond dus lekker even bezig. (Is in verschillende maten verkrijgbaar) Een echte must-have voor iedere hond.


Heeft je hond last van vuurwerkangst: lees mijn tips in het volgende artikel

1 reactie op “De 5 beste cadeautips voor je hond”

  1. Pingback: Hoe help je je hond met vuurwerkangst? - Susanne Walstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *